Ben Kimim

Herkese merhaba,

2011 yılı Eylül ayı itibariyle Microsoft Türkiye’de Office Teknoloji Uzmanı olarak çalışıyorum. Office ve Windows ile ilgili son kullanıcı eğitimleri, bilgilendirme oturumları, Office’te yükseltme için uyumluluk testleri, yaygınlaştırmayı engelleyen sorunların çözümü konuları üzerinde çalışmalarım devam ediyor.

1977  İstanbul doğumluyum, Marmara Üniversitesi Almanca Enformatik Bölümü mezunuyum. Almanca ve İngilizce biliyorum. Ayrıca MCT (Microsoft Certified Trainer), Microsoft Certified Technology Specialist -Dynamics (CRM 4.0), MCAS (Microsoft Certified Application Specialist, MOS (Ms Office Specialist), Microsoft Office Specialist for MS Project sertifikalarına sahibim. Çalışma hayatıma 2004 yılında başladım. Microsoft’un EPG ve SMPS Corporate segmentindeki müşterilerine pek çoğuna danışmanlık hizmeti sundum, sunmaya devam ediyorum.

Microsoft sertifikalarım ile ilgili transkriptimi görmek için https://mcp.microsoft.com/Anonymous//Transcript/Validate linkine tıkladıktan sonra Transcript ID kutusuna 974083 Access Code kutusuna 974083aa yazarak ya da kopyala yapıştır yaparak ulaşabilirsiniz.

Leave a comment